Anahtar Kelime Bulan Program | Tüm Arama Motorlarından Anlık Veri Çekme

Okunma Sayısı : 1024
Yayınlanma Tarihi : Cuma , 2 Ekim , 2020
Anahtar Kelime Bulan Programı neden yaptım ?
Bildiğimiz üzere makale veya içerik üretirken yazılarımızda popüler olarak aranan kelimeleri kullanarak, arama motorlarından kullanıcı çekmeye çalışırız. Peki hangi anahtar kelimeler seo için uygun ? Anahtar kelime nasıl bulunur ? gibi sorularımızı yanıtlamak için ne yapmamız gerekiyor ? Tabii ki arama motorlarını ziyaret ederek ilgilendiğimiz kelimeyi girmeli ve arama motorunun bize önerdiği tagları incelemeliyiz.

İşte tamda bu aşamada iş gücünü azaltmak için tüm arama motorlarından yapılan aramaların sonucunda önerdiği kelimeleri toplayan bir yazılım geliştirme ihtiyacı hissettim.

resim_yazisi

Yazılımda google,youtube,aol,yahoo,bing,duckduckgo,yaani gibi arama motorları entegre bir şekilde mevcut. Yazılımı açar açmaz yapmanız gereken tek şey ilgilendiğiniz kelimeyi girip aramayı başlatmak. Örneğin "gelinlik modelleri" kelimesi ile ilgileniyorsunuz. Yazılımda bu anahtarı girerek, arama yapmak istediğiniz tüm platformları seçip başlatmanız yeterli. Yazılım sizler için gerekli olan tüm önerileri toplayarak excel olarak aktarabileceğiniz bir formatta karşınıza getirir.

resim_yazisi

Videolu anlatım için mini youtube videosunu şuradan izleyebilirsiniz. Yazılımı temin etmek için tarafıma veya konu altna mesaj bırakabilirsiniz.



Bildirimleri Aç

Ads

Abone Ol