TOP 5 | Güvenilir instagram takipçi satın alabileceğiniz siteler !

Okunma Sayısı : 9223
Yayınlanma Tarihi : Çarşamba , 9 Eylül , 2020
İnstagram takipçi satın alabileceğiniz güvenilir siteleri mi arıyorsunuz ? Biliyorum bu biraz zor ama herhangi bir instagram takipçi satın alma sitesinden daha güvenilir olabilecek portalları sizler için derledim. Buyurun yazımızı okumaya devam edelim.

1. R10.NET

R10.net bir  webmaster forumu ve Türkiye'nin en büyük freelancer portallarından bir tanesi. Bu alanda yıllardır sosyal medya takipçi satışı yapan birçok firma ve şahıs bulunuyor. Herhangi bir mağduriyet anında muhatap olabileceğiniz moderatörler de cabası. Takipçi satın almadan önce bu forum adresini mutlaka ziyaret etmenizi öneririm.

instagram takipçi satan siteler

2. Bionluk.com

Bionluk.com da köklü freelancer hizmet alım satım sitelerinden bir tanesi. Ödeme yapmadan önce paranız hepsiburada mantığıyla havuzda tutulur ve hizmeti onayladığınızda karşı tarafa aktarılır. Siteye üye olduktan sonra ilgili arama çubuğuna "sosyal medya" veya "takipçi" şeklinde kelimeler girerek kendinize en uygun hizmeti alabilirsiniz.

takipçi satın al


3. Wmaraci.com

Wmaraci.com da r10.net gibi bir webmaster forumu. Instagram kategorisinde yüzlerce takipçi satışı yapan freelancer mevcut. Foruma üye olarak veya üye olmadan kişilerin direkt iletişim bilgileri üzerinden ulaşıp hizmetinizi alabilirsiniz. Hizmet almadan önce açılmış takipçi satış konularının altında bulunan yorumlara ve kişilerin forum yaşına dikkat etmeyi unutmayın.

wmaraci instagram takipci


4. Uzmankirala.com

Uzman kirala direkt freelancer bulmak amacıyla üretilmiş bir website. Kendi yetenekleri doğrultusunda üye olan yüzlerce freelancer bulunuyor. Site de instagram,facebook,twitter şeklinde aramalar yaparak konusunda uzman kişilere ulaşabilirsiniz.

sosyal medya


5. Sadeceon.com

Sadeceon.com da bionluk.com un biir türevi olan freelancer hizmet alım satım sitesi. Siteye üye olarak instagram takipçi satışı yapan kişilerden hizmet alabilirsiniz. Adı sanı belli olmayan sosyal medya takipçi satış sitelerinden hizmet almaktansa aracı bir platform ile ödeme yapabileceğiniz websittesi olan sadeceon'u da tercih edebilirsiniz.

takipci kasma



Okuduğunuz için teşekkür ederim.  Yorum yapmayı unutmayınız :)