Top 10 | Instagram Sayfasını Büyütmek için En Popüler Instagram Hashtagleri

Okunma Sayısı : 875
Yayınlanma Tarihi : Cuma , 11 Eylül , 2020
Instagram sayfasını büyütmek için yapılması gereken ilk şey sayfa kategorisinin belirlenmesi ve kategoriye bağlı hastaglerin uygun kullanımıdır. En popüler instagram hashtaglerini içerikleriniz de kullanarak yazılarınızın görünürlüğünü arttırabilirsiniz. Tabi hashtaglerin içerikleriniz de uyumlu bir şekilde kullanılmasına da özen göstermelisiniz.

Şimdi sizler için instagram da en çok kullanılan hashtagler nelerdir ? hangileridir ? bir göz atalım.

whiteboard animasyon

1. #Moda - #Fashion

Moda ve Fashion instagram hashtagleri ünlüler ve fotomodeller tarafından en çok tercih edilen ve etkileşimi en yüksek hashtag kategorisidir.

2. #Yemek - #Yiyecek - #Food

Aşçıların , restoranların ve yemek storylerinin vazgeçilmez hashtag i olan "food" global ve yerelde en çok etkileşim getiren ikinci kategoridir.

3. #Tasarim - #Design

Dizayn ve tasarım alanında çalışmalar bilindiği üzere fotoğrafçıların başlıca kategorisidir. Instagram da fotoğraf paylaşımına bağlı bir portal olduğu için bu hashtagler oldukça yoğun kullanılmaktadır.

4. #Seyahat - #Travel

Gezi düşkünleri , yeni yerler keşfetmeyi seven ve konumlarını paylaşmaya hevesli kişilerin fotoğraflarında bol bol kullandığı en temel etiket #Seyahat ve globalde #Travel etiketidir.

5. #Fitness

Fitness Türkiye'de son yıllarda en çok patlama yapan modern kategorilerden bir tanesidir. İnsanların beğenilme arzusu ( maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisinden geliyor :) ) bu kategoriyi kamçılayan en önemli etken.

6. #Doga - #Nature

Özellikle doğa , manzara ve doğallığın ön planda olduğu fotoğraflarda kullanmanız sizin yararınıza olacaktır.

7. #Saglik - #Health

Bu kategori genelde iyi beslenmeye özen gösteren ve bakın ben doğal besleniyorum ve sağlıklıyım vurgusu yapmak isteyen kişiler tarafından çok tercih edilmekte. Sizde öyle biriyseniz mutlaka kullanın :)

8. #Teknoloji - #Technology

Bu anahtar kelimeyi genellikle teknoloji içerikli sitelerinin yayımladığı yazılarda kullanmasını tavsiye ediyorum. Google üzerinde de herhangi bir teknoloji aramasına bağlı olarak içerikleriniz backlink alabilir.

9. #Sanat - #Art

Eğer çizim yapıyorsanız ya da bir ressam veya görsel içerik üreticisi iseniz vazgeçilmez etiketlerinizden biriside bu etiket olmalıdır.

10. #Mizah - #Komedi

Yerel de alıntı videolar , resimler üreten sayfaların en çok kullandığı ve rekabetin en yoğun yaşandığı taglardan bir tanesi ise mizah kategorisidir. Tabi işini hakkıyla yapan içeriğini kendi üreten sayfalar da yok değil onları tenzih etmek lazım :) Bu kategoride büyümek istiyorsanız benzer sayfalardan reklam alarak iyi bir bütçe ayırmalısınız.

Instagram kullanımı hakkında sizler için araştırdığım en popüler taglar şimdilik bu kadar. Okuduğunuz için teşekkürler.




Bildirimleri Aç

Ads

Abone Ol