Makale Seslendirme Yazılımı | 7 Farklı Dil 59 Farklı Seslendirmen | Text-to-Speech Programı !

Okunma Sayısı : 1797
Yayınlanma Tarihi : Pazartesi , 21 Eylül , 2020
Metinlerinizi - Makalelerinizi otomatik olarak seslendirmek ister miydiniz ? C# ile hazırladığımız bu özel yazılım sayesinde girdiğiniz kelimeleri +9 Farklı dilde +60 Farklı seslendirmene otomatik olarak seslendirtebileceksiniz. Google Apilerinden Text-to-Speech apisinin SSML destekli bir şekilde entegrasyonunu bu yazılımda sağladık. Üzerinde uzun bir süredir iyileştirme yapma fırsatım da oldu.

metin seslendirme programı

Konuyu incelemeye geçmeden önce yazılım ile neler yapabilirsiniz hemen alttaki videodan r10.net forumu için hazırlanmış demo sesleri dinleyin. Yazılımın dağıtımı HT Bilişim tarafından faturalı bir şekilde yapılmaktadır. Yazılımı test etmek isteyen arkadaşlar hemen alttaki videonun ilk sahnesindeki iletişim adreslerinin birinden ulaşarak, merak ettiği sorulara yanıt bulabilir.



Makale seslendirme yazılımını nasıl kullanırım ? Diyenler için hazırlamış olduğumuz 2 adet video sizlere daha net fikirler verecektir. Yazılımı kullanabilmek için Google Cloud Platformunda oluşturulmuş text-to-speech api dosyasına ihtiyacınız vardır. Bu dosyayı ücretli/ücretsiz nasıl temin edebileceğiniz hakkında ipuçlarına aşağıdaki videolu anlatımlardan ulaşabilirsiniz.

Videolu Anlatımlar :

1-) Nasıl Kullanılır ?



2-) Api nasıl oluşturulur ?



Daha fazla detay almak ve yazılımı temin etmek için iletişim bölümünden bana yazabilirsiniz.




Bildirimleri Aç

Ads

Abone Ol