Ücretsiz Excel Eğitimi Veren Youtuberlar

Okunma Sayısı : 1042
Yayınlanma Tarihi : Cuma , 15 Ocak , 2021
Ücretsiz Excel eğitimleri alabileceğiniz videolu ders içeriklerini sizler için bu yazıda derledim. Excel eğitim videoları, özellikle Excel öğrenmeye yeni başlayan ya da iş hayatında yoğun bir şekilde Excel kullanan bireylerin kendilerini geliştirebilmeleri için bulunmaz bir nimet. Yazımızda yer alan ücretsiz Excel eğitim videolarını kaynaklarına ulaşarak izleyebilirsiniz.

1. zinzinzibidi.com/excel_dersleri/

Hem youtube hem de internet sitesi olarak sunulmuş ücretsiz Excel eğitim platformu olan zinzinzibidi gerçekten uğraşılmış güzel bir proje olmuş. Temel, orta ve ileri düzey Excel kategorilerini seçerek hemen öğrenmeye başlayabilirsiniz.

Zinzinzibidi ücretsiz Excel derslerini youtube kaynağından izlemek için tıklayınız.

resim_yazisi

2. Degarado Youtube Kanalı

96 farklı ders Excel eğitim videosundan oluşan harika bir Excel eğitim paketi. Excel öğrenip kendini geliştirmek isteyen kişiler için yine güzel bir fırsat. Bu eğitim serisine ulaşmak ve videoları kaynağından izlemek için tıklayınız.

resim_yazisi

3. Excel'de mutlaka bilmeniz gereken harika 8 özellik

Oğuzhan Çolak youtube kanalı tarafından üretilmiş şahsen çok başarılı bulduğum işlevlerin anlatıldığı güzel bir mini eğitim. Excel de tablo oluşturma, hücre biçimlendirme ve filtre işlemleri gibi yararlı işlevlerin anlatıldığı bu içeriği kaynağından izlemek için tıklayınız.

resim_yazisi

4. Excel Sıfırdan Eğitim Seti (Haluk Tatar)

Son derece başarılı bulduğum 66 serilik bu Excel eğitimi sayesinde harika seviyelere ulaşabilirsiniz. Haluk Tatar youtube kanalı tarafından ele alınmış bu eğitim seti sayesinde fonksiyonlardan grafiklere, çalışma sayfalarından koşullu biçimlendirmelere kadar farklı Excel işlevini ücretsiz bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Haluk Tatar Eğitim Setinin kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

resim_yazisi

Not: Bu blog paylaşımı; kullanıcıların ücretsiz olarak yayınlanan excel eğitim videolarına/setlerine kolayca ulaşabilmesi maksadı ile yazılmış ve yalnızca kendi kaynak adreslerine link verilmiştir. İçeriğin size ait olduğunu düşünüyor ve linkinin paylaşılmasını istemiyorsanız lütfen mail(at)serhatsari.com adresine yazınız.

Sağlıcakla kalın :)



Bildirimleri Aç

Ads

Abone Ol