Whiteboard Animasyon Videoları Hazırlayabileceğiniz Ücretsiz Siteler

Okunma Sayısı : 8578
Yayınlanma Tarihi : Cumartesi , 12 Eylül , 2020
Whiteboard animasyon nasıl hazırlanır ? diyorsanız sizin için online whiteboard animasyon hazırlayabileceğiniz siteleri derledim. Whiteboard yapma siteleri sayesinde sürükle bırak mantığıyla birbirinden güzel animasyon videolarını programsız bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Ücretsiz whiteboard animasyon yapma siteleri nelerdir gelin bir bakalım.

1. Render Forest
Render Forest ile ücretsiz bir şekilde video, logo, mockup gibi işlemleri hızlı ve pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Siteye girdikten sonra üst menüden video oluştur diyerek amacınıza uygun template seçimi yaparak yolunuza devam edebilirsiniz. Ücretsiz sürümünde kısıtlamalar olsa da kullanışlı bir tasarım deneyimi sunmakta.

www.renderforest.com

whiteboard animasyon

2. Pawtoon

Powtoon, sunumlarınızda ve tanıtımlarınız da kullanabileceğiniz ve tamamen özelleştirilmiş videolar oluşturma özgürlüğü veren görsel iletişim platformudur. Siteye girdikten sonra start diyerek hızlı bir şekilde google ile hesabınızı oluşturabilirsiniz. Daha sonra şablon seçimi yaparak harika animasyonlar hazırlayabilirsiniz.

www.powtoon.com

whiteboard animasyon

3. My Simple Show

Sitenin motto su kolay hızlı ve pratik video oluşturma ! Açıklamadan da anlayabileceğimiz üzere hazır şablonlar üzerine sürükle bırak mantığıyla whiteboard 2D animasyon oluşturma işlemini ücretsiz ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

www.mysimpleshow.com

whiteboard animasyon

4. Animaker

Siteye giriş yaptığınız da sizi Video Hazırlamanın Geleceği burada başlıyor! sloganı karşılıyor. Hemen altından ilk videoyu oluştur diyerek hızlı bir şekilde whiteboard animasyonunuz u program kullanmadan oluşturabilirsiniz.

www.animaker.com

whiteboard animasyon

5. Doodly

Sürükle bırak mantığıyla çalışan programsız whiteboard animasyon hazırlama işlemlerini yapabileceğiniz pratik ve kullanışlı bir platform. Doodly üzerinden harika animasyonlar geliştirebilirsiniz.

https://www.doodly.com/

whiteboard animasyon

Harika 5 online whiteboard animasyon hazırlama sitelerini sizlerle paylaştım. Sitelerin hepsi ücretsiz üyelikler ile kullanılabiliyor. Daha iyi deneyimler için hesabınızı yükseltmeniz istenebilir. Ama ücretsiz sürümler ile videolar oluşturup ön izleme aşamalarını ekran videosu kayıt etme yazılımları ile kayıt edip kullanım yapabilirsiniz. Ya da paranıza kıyıp üye olarak hesabınızı yükseltebilir profesyonel bir şekilde ilerleyebilirsiniz seçim sizin.




Bildirimleri Aç

Ads

Abone Ol