Word Belgesine İmza Nasıl Eklenir | Microsoft Word Eğitimi

Okunma Sayısı : 784
Yayınlanma Tarihi : Pazar , 10 Ocak , 2021
Microsoft Word üzerinde çalışırken belgelerinize pratik bir şekilde imza eklemek isteyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda imzanızı çizmek için kullanabileceğiniz en basit yöntemi makalemizde bulabilirsiniz. Word belgesine imza nasıl eklenir ? sorunun cevabını gelin birlikte yanıtlayalım.

ADIM 1: Word belgesine imza ekleme işlemi için öncelikle Word belgemizin en altında bir imza alanı oluşturalım. Bu alana hazırladığımız imzayı aktaracağız.

worde imza eklemek

İmza eklemek için https://www.docsketch.com/online-signature/ adresine gidelim. Resimdeki gibi draw signature alanın tıklayalım.

worde imza eklemek

ADIM 2:Açılan pencereden mükemmel imzamıza ulaşana dek faremizle imzamızı çizmeye çalışalım. Mouse yardımıyla imza atmada zorlanıyorsanız bu siteye mobil cihazınızdan ulaşaraktan imza çizimi yapabilirsiniz.

İmzanıza en yakın içeriğe ulaştıktan sonra SAVE butonuna tıklayalım.

worde imza eklemek

İndirmeyi başlatmadan önce Transparan arka plan seçeneğini seçmeyi unutmayınız. Daha sonra indirmeyi başlatabilirsiniz.

worde imza eklemek

ADIM 3:İnen imza dosyanızı sürükleyip Word belgenize bırakın. Şimdi imzanız ekrana eklenmiş olacaktır.

İmzanızı istediğiniz konuma taşımak için resmin üzerine sağ tıklayın ve Resim kaydırma seçeneklerinden metnin önüne işaretini seçerek istediğiniz gibi imzanızı düzenleyebilirsiniz.

worde imza eklemek

Herhangi bir aşamada sorun yaşayanlar aşağıdaki videolu anlatımımızı izleyerek destek alabilirler. Soru ve görüşlerinizi yorum olarak bırakmayı unutmayın. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.